VIII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet (17): Carlos Trenchs

Carlos Trenchs, managing director de Caixa Capital Risc, va parlar en nom dels inversors. Va exposar com els inversors donen suport a empreses innovadores amb potencial de creixement en les seves primeres etapes: com reconèixer-les i com acompanyar-les per accelerar el seu desenvolupament?

Pots consultar el vídeo a ESADE.tv o a la pròpia web de la Càtedra

Concepcions del lideratge, L'acció reflexiva en el lideratge, Lideratge empresarial, Lideratge i empresa, Lideratge, valors i qualitat humana | , , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>