VIII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet (15): Maravillas Rojo

Maravillas Rojo, ex presidenta de Barcelona Activa i actual responsable d’Emprenedoria Social de la Generalitat de Catalunya va oferir la seva visió sobre com les institucions públiques ajuden a promoure ecosistemes locals que afavoreixen la iniciativa emprenedora.

Pots consultar el vídeo a ESADE.tv o a la propia web de la Càtedra

Concepcions del lideratge, L'acció reflexiva en el lideratge, Lideratge empresarial, Lideratge en el sector públic, Lideratge i empresa | , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>