VIII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet (14): Jan Brinckmann

Jan Brinckmann, professor del Departament de Direcció General i Estratègia d’ESADE, ha realitzat diverses recerques en l’àmbit de la iniciativa emprenedora, entre les quals hi ha “Factors d’èxit dels nous emprenedors”. Partint d’aquest estudi, el professor Brinckmann va centrar la seva ponència en els factors que afavoreixen la creació de petites empreses de  creixement ràpid.

Pots consultar el vídeo a ESADE.tv o a la pròpia web de la Càtedra

Concepcions del lideratge, L'acció reflexiva en el lideratge, Lideratge adaptatiu, Lideratge empresarial, Lideratge i empresa, Lideratge, valors i qualitat humana | , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>