VIII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet (7): Tatiana López

Avui us oferim un nou testimoni audiovisual de la jornada de Sant Benet. En aquesta ocasió, us deixem la intervenció de Tatiana López, CEO de Nanogap, una companyia innovadora en la producció de nanopartícules metàl·liques, magnètiques i AQCs.

Tatiana López va presentar la seva experiència de lideratge emprenedor durant la VIII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet. 

Pots consultar el vídeo a ESADE.tv o en la propia web de la Càtedra.

L'acció reflexiva en el lideratge, Lideratge empresarial, Lideratge i empresa | , , , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>