VIII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet (6): Catalina Hoffmann

En aquest blog us presentem un nou vídeo corresponent a la sèrie de participacions dels nostres convidats a la VIII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet.

Avui podreu conèixer les experiències de Catalina Hoffmann com a CEO i fundadora de Catalina Hoffmann Holding Group, un grup d’empreses creades, inspirades i orientades a les persones grans i les seves famílies i especialitzades en diferents àrees de les ciències de la salut, l’atenció sanitària, les noves tecnologies, la consultoria, la innovació i el desenvolupament de nous productes i serveis.

Com sempre, podeu seguir el vídeo a ESADE.tv o en la pròpia web de la Càtedra.

 

L'acció reflexiva en el lideratge, Lideratge empresarial, Lideratge, valors i qualitat humana | , , , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>