El lideratge social com a poliedre

Us convidem en aquest post a fer una aproximació a la problemàtica dels valors en el lideratge a través del vídeo (podeu fer clic aquí) en què Àngel Castiñeira ens parla sobre el lideratge social i sobre la necessitat d’apropar-se a consideracions complexes, multifacètiques, quan ens preguntem sobre les maneres i les funcions del lideratge.

Àngel Castiñeira és el director de la Càtedra de LideratgeS d’ESADE, i coautor del llibre El poliedre del lideratge (2012).

Concepcions del lideratge, L'acció reflexiva en el lideratge, Lideratge, valors i qualitat humana | , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*