Presentació del llibre ‘Religions, espiritualitat i valors’

La Càtedra LideratgeS i Governança Democràtica d’ESADE us convida a assistir a l’acte de presentació del nou llibre Religions, espiritualitat i valors de Francesc Torralba, publicat dins la col·lecció Observatori de Valors, iniciativa conjunta de la Càtedra i la Fundació Lluís Carulla.

L’acte tindrà lloc el proper 5 de novembre, a les 19:30h,a l’auditori de la Fundació Joan Maragall i comptarà amb les intervencions de Josep M. Carbonell, Fundació Joan Maragall; Raimon Ribera, Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE; Carles Duarte, Fundació Lluís Carulla; Ignasi Moreta, doctor en Humanitats i el propi Francesc Torralba, autor del llibre.

Dimensions del lideratge, Lideratge, valors i qualitat humana | , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>