El valor del lideratge

En aquest post us oferim una entrevista de Xavier Graset a Àngel Castiñeira, director de la Càtedra, i Josep M. Lozano, membre de l’equip acadèmic de la Càtedra.

L’entrevista es va fer en el marc del programa Líquids, l’estiu de l'”Oracle”, a Catalunya Radio, amb motiu de la publicació del llibre El poliedre del lideratge, escrit pels propis Àngel Castiñeira i Josep M. Lozano.

Concepcions del lideratge, Dimensions del lideratge, L'acció reflexiva en el lideratge, Lideratge, valors i qualitat humana | , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>