Presentació del llibre ‘Més enllà de l’espectacle mediàtic’

La Càtedra de Lideratges us convida a la presentació del llibre Més enllà de l’espectacle mediàtic. Una reflexió sobre les potencialitats humanístiques de l’esportde Guillem Turró i Conrad Vilanou, el proper 17 de juny a les 19h, a la Sala Roma del FC Barcelona (Arístides Mallol s/n accés 14 de Barcelona).

La publicació forma part de la col·lecció Observatori dels Valors, promoguda per la Càtedra de Lideratges d’ESADE i la Fundació Lluís Carulla.

Cal confirmar l’assistència a info@fundaciolluiscarulla.cat

Lideratge en el tercer sector, Lideratge i esport, Lideratge, valors i qualitat humana | , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>