Quins són els canvis educatius necessaris per a Catalunya avui?

Us oferim el vídeo amb una síntesi de les idees que van sorgir a la taula rodona “Quins són els canvis educatius necessaris per a Catalunya avui?” a càrrec d’Eduard Vallory, director de la Barcelona Graduate School of Economics, Àngel Castiñeira, director de la Càtedra de Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE, Joan Subirats, catedràtic de ciència política de la UAB i
Imma Tubella, rectora de la UOC.

Aquesta taula rodona va tenir lloc en el marc de les Jornades Educació Avui 2012: Les prioritats educatives a Catalunya, els dies 15 i 16 d’octubre de 2012.

Lideratge en l'àmbit educatiu, Lideratge, valors i qualitat humana | , , , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*