Dos moments de lideratge. Construir una companyia de 5 a 100.000

En aquest post us oferim una nova publicació de la col·lecció Quaderns de lideratge de la Càtedra, la transcripció d’una sessió del programa de la Càtedra Moments de lideratge a càrrec de Fernando Francés, president d’everis.

Us convidem a llegir la conferencia completa i el diàleg posterior que es va desenvolupar amb directius d’alt nivell.

“Tenemos el eslogan ‘everis 100.000’. En diez años queremos llegar a ser una compañía de 100.000 personas. […] es un reto imposible, pero es que los posibles no merecen la pena. Los retos imposibles son fáciles de recordar, te pueden ilusionar, materializan, por así decirlo, la parte si quieres espiritual que un proyecto tiene detrás.”

Lideratge empresarial, Lideratge i empresa | , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*