VII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet (10)

Passades les vacances, reprenem els les nostres publicacions al bloc.

Avui us oferim la sisena ponència sobre “La transformació adaptativa de les persones i de les organitzacions” que va tenir lloc a la VII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet. En aquesta ocasió es tracta de la participació de Pedro Solé, Director-Senior Vice President Northern & Eastern and Asia-Pacific Areat d’Alstom. Un cop més, podeu seguir el vídeo a ESADE.tv o a la pròpia web de la Càtedra.

Lideratge adaptatiu, Lideratge empresarial, Lideratge i empresa | , , , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>