Empresaris i directius debatran a Girona sobre el lideratge d’empreses competitives

L’Associació Espanyola de Directius i Tribuna de Girona celebren la segona jornada «Empresa i Coneixement» el 29 de novembre de 2012

Diari de Girona: La primera edició de la jornada Empresa i Coneixement va reunir més de 500 empresaris i directius a Girona

Una vintena de ponents de prestigi, empresaris i directius debatran a Girona sobre el lideratge d’empreses competitives. L’Associació Espanyola de Directius (AED) i Tribuna de Girona han organitzat per al proper 29 de novembre la segona jornada, «Empresa i coneixement», que vol consolidar un espai de debat obert i participatiu a partir de diversos eixos clau per encarar la recuperació econòmica.

Si voleu llegir l’article complet, publicat al Diari de Girona el 10 de novembre de 2012, aneu aquí

Lideratge empresarial, Lideratge i empresa | , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>