VII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet (4)

El passat 27 de setembre de 2012 va tenir lloc la VII Jornada de reflexió i debat a Sant Benet de Bages. Com ja hem avançat en publicacions anteriors, la jornada d’enguany portava per títol Transformats per la crisi. De la resistència a la transformació: un canvi que pot ser positiuAvui us n’oferim un vídeo que resumeix la jornada i a partir de la setmana vinent anirem publicant els vídeos amb les intervencions dels ponents principals.

 

Lideratge empresarial, Lideratge, valors i qualitat humana | , , , , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*