El valor dels lideratges

Us presentem el document “El valor dels lideratges“, d’Àngel Castiñeira i Josep M. Lozano, professors del Departament de Ciències Socials d’ESADE, membres de la Càtedra de Lideratges i impulsors de LIDERCAT.

Aquest document és un bon resum de la concepció de lideratge que defensa i promou la càtedra. Es tracta de la transcripció d’una sessió del programa de formació Pensar el Lideratge, organitzat per la Càtedra de LideratgeS i Executive Education d’ESADE.

De vegades, el debat sobre els lideratges és el debat sobre qui porta les regnes, qui condueix el cavall, i queda com a segon terme o com una qüestió no pertinent cap a on es va o es vol anar.

Concepcions del lideratge, Dimensions del lideratge, Lideratge, valors i qualitat humana | , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>