What’s Wrong with Transformational Leadership?

Aquí teniu un article de Joseph S. Nye, distinguished service professor de la Harvard University, intitulat “What’s Wrong with Transformational Leadership?“. Es tracta d’un article sobre la noció de lideratge transformacional i la seva aplicació en la política exterior dels Estats Units durant la presidència de George W. Bush. Aquí en teniu les versions en anglès i en castellà.

A big problem in foreign policy is the complexity of the context. We live in a world of diverse cultures, and we know very little about social engineering and how to “build nations.” When we cannot be sure how to improve the world, prudence becomes an important virtue, and grandiose visions can pose grave dangers.

Concepcions del lideratge, Lideratge polític | , , , , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>