El racó dels clàssics: Community-ship is the answer

Ensemble instrumental (Jean-Jacques Sempé)

Avui inaugurem una nova secció del bloc, que anomenarem El racó dels clàssics. Sota aquest títol, anirem publicant textos sobre lideratge especialment importants i reeixits i, per tant, plenament vigents a dia d’avui amb independència de quan s’hagin publicat.

Volem inaugurar aquesta secció amb un text de Henry Mintzberg, professor de la McGill University (Canadà), que podreu trobar en aquest enllaç.

We have this obsession with leadership. Its intention may to be to empower people, but its effect is often to disempower them. By focusing on the single person, even in the context of others, leadership becomes part of the syndrome of individuality that is sweeping the world and undermining organisations in particular and communities in general.

Concepcions del lideratge, Formació del lideratge | , ,

Deixa un comentari

El correu electrònic no es publicarà

*

*

*

Pots utilitzar aquests TAGS i atributs HTMl: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>